یازدهمین دورهمی رهایی از اضطراب برگزار شد | آشنایی با متد دکتر جادسون بروئر

ذهن‌آگاهی در محیط کار چگونه با تمرینات ساده از فرسودگی شغلی جلوگیری کنیم
ذهن‌ آگاهی در محیط کار؛ چگونه با تمرینات ساده از فرسودگی شغلی جلوگیری کنیم؟
06-12-1404

یازدهمین دورهمی رهایی از اضطراب برگزار شد | آشنایی با متد دکتر جادسون بروئر

یازدهمین-دورهمی-رهایی-از-اضطراب-برگزار-شد

یازدهمین-دورهمی-رهایی-از-اضطراب-برگزار-شد

یازدهمین دورهمی رهایی از اضطراب برگزار شد | آشنایی با متد دکتر جادسون بروئر

اضطراب یکی از پرتکرارترین تجربه‌های انسان امروز است؛ تجربه‌ای که بسیاری از ما آن را در سکوت و تنهایی زندگی می‌کنیم. یازدهمین دورهمی رهایی از اضطراب با هدف ایجاد فضایی برای یادگیری، گفتگو و بازنگری در نگاه رایج به اضطراب برگزار شد تا شرکت‌کنندگان بتوانند این پدیده را از زاویه‌ای متفاوت و علمی‌تر مشاهده کنند.

این دورهمی با حضور علاقه‌مندان به توسعه فردی و سلامت روان برگزار شد و بستری فراهم کرد تا افراد علاوه بر آشنایی با مبانی نظری موضوع، درباره تجربه‌های شخصی خود نیز گفتگو کنند.

نگاهی نو به مفهوم اضطراب

یکی از محورهای اصلی این دورهمی، بررسی این موضوع بود که آیا اضطراب صرفاً یک مشکل است یا می‌توان آن را به عنوان یک الگوی یادگیری‌شده در ذهن نیز بررسی کرد؟

در طول برنامه، درباره نقش عادت‌های ذهنی، الگوهای تکرارشونده نگرانی و تأثیر سیستم پاداش مغز بر تداوم اضطراب گفتگو شد. همچنین شرکت‌کنندگان با دیدگاه‌هایی آشنا شدند که به جای مبارزه دائمی با افکار، بر افزایش آگاهی و مشاهده دقیق تجربه‌های درونی تأکید دارند.

از نگرانی تا کنجکاوی

یکی از موضوعات مورد توجه در این دورهمی، تغییر زاویه نگاه از نگرانی به کنجکاوی بود. شرکت‌کنندگان با این ایده آشنا شدند که گاهی مشاهده کنجکاوانه احساسات، افکار و واکنش‌های بدنی می‌تواند راهی مؤثرتر از مقاومت و جنگیدن با آن‌ها باشد.

بحث‌ها و تمرین‌های ارائه‌شده در این رویداد نشان دادند که آگاهی لحظه‌ای و توجه به تجربه زیسته، می‌تواند نقش مهمی در کاهش چرخه‌های تکراری اضطراب داشته باشد.

گفت‌ و گوهایی فراتر از یک جلسه آموزشی

یازدهمین دورهمی رهایی از اضطراب تنها یک برنامه آموزشی نبود؛ بلکه فرصتی برای شنیدن تجربه‌های واقعی افراد و شکل‌گیری گفت‌وگوهایی صادقانه درباره چالش‌های مشترک زندگی بود.

شرکت‌کنندگان در فضایی دوستانه درباره دغدغه‌ها، نگرانی‌ها و راهکارهایی که در زندگی شخصی خود تجربه کرده بودند صحبت کردند. همین تبادل تجربه‌ها، به یکی از ارزشمندترین بخش‌های برنامه تبدیل شد.

آنچه این دورهمی را متمایز کرد

ویژگی برجسته این رویداد، تلفیق نگاه علمی با تجربه‌های انسانی بود. در این برنامه تلاش شد مفاهیم مرتبط با اضطراب به زبانی ساده و قابل فهم مطرح شوند تا شرکت‌کنندگان بتوانند ارتباط روشن‌تری میان دانسته‌های علمی و زندگی روزمره خود برقرار کنند.

همچنین تأکید شد که محتوای ارائه‌شده برای افرادی که با اضطراب خفیف تا متوسط یا الگوهای اضطرابی عادتی مواجه هستند طراحی شده است و جایگزین درمان تخصصی برای اختلالات شدید اضطرابی، PTSD، اختلال اضطراب فراگیر شدید یا اختلال پانیک پیچیده محسوب نمی‌شود.

دورهمی های روانشناسی در بندرانزلی دورهمی یازدهم

 

پایان یک دورهمی، آغاز یک مسیریازدهمین دورهمی رهایی از اضطراب با استقبال شرکت‌کنندگان به پایان رسید؛ اما موضوعاتی که در این برنامه مطرح شد، نقطه پایانی نداشت. بسیاری از حاضران این رویداد را آغازی برای توجه عمیق‌تر به خود، شناخت بهتر الگوهای ذهنی و حرکت به سمت آرامش پایدارتر دانستند.

از همراهی و حضور تمامی شرکت‌کنندگان سپاسگزاریم و امیدواریم در دورهمی‌های آینده نیز فرصتی برای یادگیری، گفتگو و رشد در کنار یکدیگر فراهم شود.

 

📍 برای اطلاع از برنامه‌های بعدی و ثبت‌نام، به اینستاگرام ما سر بزنید.

صفحه اینستاگرام خانه توانمندسازی صدیق منش

 

با تشکر ویژه از حامیان این رویداد که در برگزاری هر چه بهتر این دورهمی ما را یاری کردند:

کافه رستوران لگاتو، آموزشگاه نقاشی هنرمند کوچک،بوتیک ترنج دخت شعبه 1 و 2، سالن زیبایی هلیام، اکسسوری آیتک و خدمات پدیکور فروزان

 

بیشتر ببینید: دورهمی های روانشناسی در گیلان

 

هدف ما مثل همیشه اینه که هر جلسه یک قدم به ذهن آرام‌تر و انعطاف‌پذیرتر نزدیک بشیم؛ نه با شعار، نه با کلیشه، بلکه بر اساس روان‌ شناسی علمی و به‌روز دنیا.

علیرضا صدیق منش
علیرضا صدیق منش
خانه توانمندسازی صدیق منش ، بنیان گذار علیرضا صدیق منش ، روانشناس مثبت نگر ، توانمندسازی فردی ، رابطه عاطفی ، والدین

Comments are closed.