اشتباهات خانم ها، در رابطه ی زناشویی
06-11-1394
انتخاب غذای مناسب برای مغز کودک
انتخاب غذای مناسب برای مغز کودک
07-11-1394
5 عادت برای سبک زندگی فناورانه سالم تر

5 عادت برای سبک زندگی فناورانه سالم تر

5 عادت برای سبک زندگی فناورانه سالم تر

زندگی امروز همراه با استفاده مداوم از تکنولوژی است بنا براین رعایت نکات کلیدی برای ایجاد عادت های مثبت لازم و ضروری است.

در این نوشته 5 عادت برای سبک زندگی فناورانه سالم تر بیان شده است.

پیش از خواب نمایشگرها را کنار بگذارید

ممکن است برای مشاهده یک ویدئو یا وبگردی پیش از خواب وسوسه شوید اما شواهد علمی قوی بر مضر بودن این فعالیت تاکید دارند.

خیره شدن به نمایشگرهای درخشان نه تنها می تواند موجب بی خوابی شود بلکه بر کیفیت خواب نیز تاثیر می گذارد.

نور نمایشگر گوشی هوشمند یا لپ تاپ ذهن کاربر را فعال نگه می دارد و از این رو زمان بیشتری طول می کشد تا وی به خواب عمیق فرو رود.

در یک زمان روی یک وظیفه تمرکز کنید.

شاید فکر کنید با بررسی ایمیل ها، چشم برنداشتن از توییتر و ویرایش یک فایل اکسل به عنوان فردی با بهره‌ وری فوق العاده شناخته می شوید.

اما با انجام همزمان چند کار تمرکز خود را بر بخش هایی کوچک‌تر تقسیم می کنید و ممکن است در مجموع حتی از کارایی شما نیز کاسته شود.

برای چندوظیفگی کارآمد، یکی از وظیفه ها تقریبا باید خودکار صورت بگیرد و هر وظیفه باید از ناحیه متفاوتی در مغز استفاده کند.

پس تلاش کنید در هر زمان بر یک وظیفه متمرکز شوید تا نتیجه مفید آن را شاهد باشید.

نمایشگرها را همسطح چشم خود قرار دهید.

از خم کردن گردن هنگام استفاده از گوشی های هوشمند تا موقعیت های نامناسب نشستن پشت میز رایانه، روش های مختلفی وجود دارند که می توانند سلامت جسمی بدن انسان را تحت تاثیر قرار دهند.

اگرچه هموار امکان پذیر نیست، اما کاربران باید هنگام استفاده از تلفن های همراه و تبلت ها آنها را تا حد ممکن هم سطح با چشمان خود نگه دارند تا از فشار بر ستون فقرات کاسته شود.

همچنین، از نوشتن متن هنگام راه رفتن باید خودداری کنید. حفظ شرایط بدن هنگام نشستن پشت میز رایانه آسان‌تر است زیرا کاربر بر موقعیت صفحه کلید و نمایشگر کنترل دارد.

حتی اگر از لپ تاپ استفاده می کنید می توانید یک صفحه کلید و ماوس خارجی به آن متصل کنید و از یک پایه برای قرار دادن لپ تاپ در موقعیتی مناسب استفاده کنید.

اندکی از شبکه های اجتماعی فاصله بگیرید.

شبکه های اجتماعی از ترفندهای هوشمندانه ای برای حفظ حضور کاربران استفاده می کنند اما باید در برابر وسوسه سر زدن به شبکه های اجتماعی مقاومت کرده و اندکی نیز به خود استراحت دهید.

همانند هر چیز دیگر، در این زمینه نیز باید حد اعتدال را رعایت کنید. چندین مطالعه به ارتباط استفاده از شبکه های اجتماعی و سطوح بالاتر استرس و احساس تنهایی اشاره داشته اند زیرا کاربر خود را در مقام مقایسه با دیگران قرار می دهد.

پس یک روز یا چند ساعت به خود استراحت داده و نتیجه آن را بررسی کنید.

از داده دیجیتال خود محافظت کنید

همه ما می دانیم که پیشگیری بهتر از درمان است و این مساله در مورد سبک زندگی دیجیتال ما نیز صادق است. اطمینان حاصل کنید که تمام داده های دیجتال شما به طور کامل پشتیبان گیری شده اند.

هر آن چه که برای شما مهم است را در دو یا سه مکان مختلف، به عنوان مثال، فضای ابری، لپ تاپ و هارد اکسترنال ذخیره کنید تا از بدترین سناریوها در امان باشید.

احراز هویت دو مرحله ای را برای حساب های کاربری مختلف خود فعال کنید و اپلیکیشن ها و سرویس های غیر ضروری متصل به حساب های کاربری خود را حذف کنید.

علیرضا صدیق منش
علیرضا صدیق منش
خانه توانمندسازی صدیق منش ، بنیان گذار علیرضا صدیق منش ، روانشناس مثبت نگر ، توانمندسازی فردی ، رابطه عاطفی ، والدین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *