تاریخچه و اجزای سایکودراما (Psychodrama) یا روان نمایشگری
14-11-1396اولین جلسه سمینار «زنان توانمند» برگزار شد
23-11-1396
من و کودک اتیسمم، همایش رایگان ویژه والدین
مرکز خیریه معلولین ذهنی هفتم تیر با همراهی کلینیک مشاوره نی نی سایت برگزار میکند:
همایش رایگان من و کودک اتیسمم (ویژه والدین)
همانطور که می دانید اتیسم یا اختلالات طیف اتیسم (که به اشتباه اوتیسم هم نوشته می شود) به انگلیسی : Autism اختلالی در مغز است که باعث میشود پردازش اطلاعات در مغز به خوبی انجام نشده و کودک در تعامل و ارتباط خود با دیگران دچار مشکل شود، اما شاید ندانید چه علائمی، بیشتر برای این کودکان و والدینشان دردسر درست میکند.
طبق آخرین تقسیم بندیها، علائم اتیسم شامل این موارد میشود:
1) نقص در ارتباط اجتماعی و تعامل اجتماعی
2) رفتارها، علائق و فعالیتهای محدود و تکراری
همچنین کودکان مبتلا به اتیسم، در زمان ناراحتی، رفتارهایی نشان میدهند که با رفتارهای دیگر کودکان در چنین موقعیتهایی متفاوت است و واکنش متفاوتی را هم میطلبد.
کودکان اتیسم هنگام ناراحتی چه واکنشی نشان میدهند؟
کودکان اتیسم گریه میکنند و جیغ میکشند، البته موضوع ناراحتی آنها شاید برای ما قابل درک نباشد. این کودکان نسبت به هرچیزی که خلاف میلشان باشد واکنش شدیدی نشان میدهند و جیغ میکشند.
خانواده هایی که فرزند یا اعضای مبتلا به اتیسم دارند با مشکلاتی مواجه هستند و در تعامل با آنها دچار احساسات متناقض میشوند که این موضوع خود در روند رابطه والد-فرزندی ، مسائلی را ایجاد خواهد کرد.
در این همایش قصد داریم با استفاده از سایکودراما، با والدین این عزیزان برای کاهش این مسائل و مشکلات همفکری کنیم و همراهی متناسب با نیازهایشان داشته باشیم.
آموزشهای این همایش برای والدین و مربیانی طراحی شده که با کودک مبتلا به اتیسم سروکار دارند، اما شرکت در آن برای عموم آزاد و رایگان است.
*سایکودراما ( روان نمایشگری)، رویکردی مناسب جهت تسهیل روابط والدین با فرزند اتیسم خود و راهکاری مناسب در بهبود شرایط زندگیشان میباشد.
سخنرانان:
پریناز پناهی، روانشناس بالینی. سایکودراماتیست
فرنوش حسینی، روانشناس بالینی. سایکودراماتیست
تاریخ و ساعت : 29 بهمن ماه 96 – 16 الی 18
مکان: انتهای مدرس، میدان هفت تیر، خیابان غفاری، پلاک 1، سالن آمفی تئاتر
خانه توانمندسازی صدیق منش ، بنیان گذار علیرضا صدیق منش ، روانشناس مثبت نگر ، توانمندسازی فردی ، رابطه عاطفی ، والدین