دومین دورهمی مامانا در بندر انزلی برگزار شد

ششمین دوره طرح توانمندسازی صدف
ششمین دوره طرح توانمندسازی صدف
18-08-1404

دومین دورهمی مامانا آموزشگاه هنرمند کوچک و مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی صدیق منش در بندر انزلی برگزار شد.

 

دومین دورهمی مامانا در تاریخ 20 آبان: مرکز مشاوره صدیق‌ منش با همکاری آموزشگاه هنرمند کوچک میزبان جمعی از مادران پرانرژی و مهربان بود تا در فضایی صمیمی و گرم، روزی پر از خنده، یادگیری و آرامش را تجربه کنند.

 

در دنیایی که سرعت زندگی هر روز بیشتر می‌شود، گاهی نیاز داریم لحظه‌ای مکث کنیم، نفس بکشیم و به یاد بیاوریم چرا مادر شدیم. دومین دورهمی مامانا فرصتی بود برای همین مکث شیرین؛ جایی که  مادران دور هم جمع شدند تا یاد بگیرند، تجربه کنند و با هم بخندند.

 

فرزندپروری یعنی رشد همراه با آگاهی

فرزند پروری فقط «تربیت بچه‌ها» نیست؛ فرزندپروری یعنی رشد دوطرفه. یعنی وقتی والدین یاد می‌گیرند خودشان آرام‌تر، مهربان‌تر و آگاه‌تر باشند، کودکانشان هم یاد می‌گیرند دنیا را جای امن‌تری ببینند. در این دورهمی، صحبت‌ها و فعالیت‌ها بر پایه همین نگاه بود. این‌که مادر بودن فقط مراقبت فیزیکی نیست، بلکه یک مسیر رشدی است که باید آن را با عشق و آگاهی طی کرد.

در این رویداد ابتدا علیرضا صدیق منش مفاهیم مربوط به اهمیت انواع نقش ها در زندگی زنان، توجه به خود، خود مراقبتی، خود شفقت ورزی و تمرین های متعدد و کاملا کاربردی در این زمینه را آموزش داد.

 

 

حتما بخوانید: دورهمی‌ های روانشناسی در گیلان؛ فرصتی برای رشد، آگاهی و حال خوب

 

به گفته دکتر دانیل سیگل، نویسنده کتاب Parenting from the Inside Out،

 

«فرزندپروری آگاهانه یعنی قبل از اینکه به رفتار کودک پاسخ دهیم، ابتدا خودمان را بشناسیم و بفهمیم از کجا واکنش می‌دهیم.»

 

 

آموزش، خلاقیت و آرامش در دومین دورهمی مامانا🌷

 

در این برنامه، با آموزش خانم سحر ترابی و کار عملی با گل سرامیک، فضایی آرام و صمیمی شکل گرفت تا مادران علاوه بر یادگیری، فرصتی برای تخلیه ذهن و بازیابی انرژی‌شان داشته باشند. این فعالیت‌ها نه‌تنها جنبه هنری و آرام‌بخش داشت، بلکه به شکل غیرمستقیم مهارت‌های روانی مهمی را تقویت کرد؛ از جمله تمرکز، ذهن‌آگاهی و صبر—مهارت‌هایی که پایه‌ی فرزندپروری مؤثر هستند.

تحقیقات نشان می‌دهد فعالیت‌های هنری و گروهی برای والدین، می‌تواند استرس روزمره را کاهش دهد و کیفیت ارتباط با فرزندان را بهبود ببخشد (منبع: Journal of Positive Psychology, 2021).

 

دورهمی مامانا جایی برای پیوند مادران و لحظه‌های حال خوب

فضای گرم و دل‌انگیز کافه رستوران لگاتو، با میزبانی صمیمانه خود، بهانه‌ای شد تا مادران در محیطی امن و دل‌پذیر کنار هم بنشینند و تجربه‌هایشان را به اشتراک بگذارند. گفت‌وگوها پر از لحظات ناب بود. از خنده‌های ساده گرفته تا حرف‌های عمیقی درباره احساس گناه، خستگی، و عشق بی‌قید و شرطی که فقط یک مادر آن را می‌فهمد.

 

تجربه‌ای فراتر از یک دورهمی 💛

دومین دورهمی مامانا فقط یک رویداد نبود؛ یک تجربه انسانی بود ترکیبی از آموزش علمی، رشد شخصی و ارتباط عاطفی.

دومین دورهمی مامانا در در گیلان بندر انزلی

 

دعوت به همراهی در مسیر رشد 🌼


اگر این‌ بار نتوانستید حضور داشته باشید، در دورهمی‌های بعدی منتظرتان هستیم تا با هم یاد بگیریم چطور والدین آگاه‌تر و شاد‌تری باشیم.

ما باور داریم که جامعه‌ای سالم از والدینی آگاه و شاد آغاز می‌شود.

 

بیشتر ببینید: اولین دورهمی مامانا


برای اطلاع از برنامه‌های آینده و ثبت‌نام در رویدادهای بعدی، صفحه‌ی ما را دنبال کنید تا در مسیر رشد و فرزندپروری آگاهانه همراه شوید 🌷

 

صفحه اینستاگرام خانه توانمندسازی صدیق منش

 

دومین دورهمی مامانا در بندرانزلی

 

علیرضا صدیق منش
علیرضا صدیق منش
خانه توانمندسازی صدیق منش ، بنیان گذار علیرضا صدیق منش ، روانشناس مثبت نگر ، توانمندسازی فردی ، رابطه عاطفی ، والدین

دیدگاه ها بسته شده است