هوش فضایی کودک خود را تقویت کنید، ارتباط با کودک
هوش فضایی کودک خود را تقویت کنید، ارتباط با کودک
23-08-1395
6 تأثیر بازی کردن بر سلامت روان و شخصیت کودکان
24-08-1395

11 روش برای ماساژ کودک

این تکنیک‌ها برای همه‌ی کودکانی که هنوز چهار دست و پا راه نیفتاده‌اند بسیار خوب است. برای رسیدن به نتیجه‌ی دلخواه ماساژ را قبل یا بعد از غذا انجام ندهید. زمانی که فکر می‌کنید کودک‌تان آماده است،‌یک حوله روی زمین پهن کنید و یک کاسه‌ی کوچک محتوی روغن گیاهی بیاورید.
 ران‌ها
پا‌های کودک‌تان نقطه‌ی خوبی برای شروع هستند چون حساسیت کمتری نسبت به بقیه‌ی بخش‌های بدن دارند. دست‌های‌تان را به کمی روغن آغشته کنید و دور یکی از ران‌های او را بگیرید و یک طرف بعد از طرف دیگر به پایین بکشید، به آرامی آنها را بفشارید مانند این‌که می‌خواهید شیر بدوشید. پا‌ها را عوض کرده و حرکت را تکرار کنید.
پا‌ها
یک پا را بگیرید و آن را به آرامی در هر جهت بچرخانید. سپس بالای پا‌های کودک‌تان را از زیر مچ تا نوک پا دست بکشید. پا‌ها را عوض کرده و حرکت را تکرار کنید.
کف پا‌ها
از شست‌تان استفاده کنید و کف پا‌های کودک‌تان را با حرکات دایره‌وار کوچک ماساژ دهید.
انگشتان پا
برای تمام کردن ماساژ پا‌ها، هر‌کدام از انگشتان پای کودک را بین انگشت شست و سبابه‌ی خود بگیرید و به آرامی بکشید. این کار را برای هر 10 انگشت انجام دهید.
 بازو‌ها
یکی از بازو‌های کودک‌تان را در دست بگیرید و فرم شیر دوشیدن که در ماساژ ران‌ها گفته شد،‌را از زیر بغل اجرا کنید تا به مچ او برسید. سپس دستش را بگیرید و به آرامی مچش را چند‌بار در هر جهت بچرخانید. بازو‌ها را عوض کرده و حرکت را تکرار کنید.
 دست‌ها
با شست‌تان کف دست‌های کودک را با حرکات دایره‌مانند کوچک ماساژ دهید.
انگشتان
انگشت کودک را بین انگشت شست و سبابه‌ی خود بگیرید و به آرامی آن را بکشید،‌اجازه دهید انگشت او در میان انگشتان‌تان لیز بخورد. این حرکت را برای همه‌ی انگشتان او و شست‌هایش انجام دهید.
 قفسه‌ی سینه
دستان خود را به حالت دعا روی قفسه‌سینه‌ی کودک قرار دهید. سپس دست‌های‌تان را به طرف خارج بکشید و با لطافت کف دست‌تان را روی قفسه‌سینه‌ی او پهن کنید. این حرکت را چندین‌بار تکرار کنید.
 قفسه سینه (حرکت دوم)
یکی از دست‌های‌تان را در بالای قفسه سینه‌ی کودک به صورت عمودی بگذارید و آن را به آرامی تا ران‌هایش پایین بکشید. حرکت را تکرار کرده و دست‌های‌تان را عوض کنید و این حرکت را چند بار انجام دهید.
 ماساژ پشت
کودک را روی شکمش بخوابانید. با استفاده از نوک انگشتان‌تان دو طرف ستون فقرات را با حرکات چرخشی و دایره‌مانند کوچک، از پایین گردن شروع کنید تا به باسن او برسید.
 ماساژ پشت (قسمت دوم)
حرکات ثابتی را از شانه‌های فرزندان‌تان شروع کنید و آن را تا پا‌هایش ادامه دهید. هنگامی که این حرکت را انجام دادید،‌او را پوشک کنید، نوازشش کنید و یا به او غذا بدهید. اما او احتمالا در این وضعیت در حال چرت زدن است.
منبع:http://www.ninisite.com/

 

علیرضا صدیق منش
علیرضا صدیق منش
خانه توانمندسازی صدیق منش ، بنیان گذار علیرضا صدیق منش ، روانشناس مثبت نگر ، توانمندسازی فردی ، رابطه عاطفی ، والدین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *